4,9 VAN 5 STERREN
4.9/5

DE OPFRISBEURT

MET GRATIS INTERIEUR OPFRISSER

WAT IS DE SUZUKI OPFRISBEURT?

Uw Suzuki is gemaakt om te rijden maar door de afgelopen periode staan veel auto’s langer of vaker stil dan normaal. Met nadelige gevolgen voor de accu, banden, remmen en brandstoftoevoer. Daarom heeft Suzuki nu tijdelijk de Opfrisbeurt. Dat is een uitbreiding van de Suzuki VOS-onderhoudsbeurt met extra aandacht voor die onderdelen die van te lang stilstaan last kunnen hebben.

Kom naar ons en krijg meteen de gratis Suzuki Service Card. Met o.a. een jaar pechhulp door heel Europa.

GRATIS INTERIEUROPFRISSER

U krijgt een gratis Suzuki interieur opfrisser na de opfrisbeurt. Zo wordt uw interieur weer helemaal als nieuw! Deze actie loopt in de maanden oktober, november en december – zolang de voorraad strekt.

DE SUZUKI SERVICE CARD

Als u nu een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, krijgt u de Suzuki Service Card cadeau. Met deze card kunt u altijd tussendoor even langskomen om gratis uw bandenspanning of oliepeil te laten checken, software-updates uit te laten voeren en zonder afspraak kleine reparaties te laten doen (Direct Service). Zo houden we uw Suzuki in topvorm, zonder dat u daarvoor iets extra betaalt.

1 JAAR GRATIS PECHHULP

Mocht zich toch de zeldzame situatie voordoen dat u met pech komt te staan, dan heeft u met deze pas 24/7 gratis Pechhulp in heel Europa t.w.v. 100 euro. U hoeft daardoor geen andere pechhulp-verzekering meer af te sluiten.

Dit is een normale VOS-beurt waarbij wij extra aandacht geven aan zaken welke bij stilstand meer te verduren hebben. Dit betreft o.a. de conditie van de volgende componenten: interieurfilter, airco, accu, banden, remmen, vloeistoffen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw interieur weer fris en schoon is op het moment dat uw de auto weer komt ophalen na de onderhoudsbeurt.
Wanneer de monteur constateert dat uw auto meer werkzaamheden nodig heeft dan verwacht, ontvangt u een offerte met de verwachte kosten. Zo weet u van te voren altijd waar u aan toe bent en krijgt u niet te maken met onverwachte reparatiekosten. Een afspraak kunt u gemakkelijk ter plekke maken bij de dealer voor een moment wanneer het u het beste uitkomt.
  • De actieperiode van deze ‘opfrisbeurt’ is van oktober tot en met december 2020.
  • Het opfrissen van het interieur vindt plaats bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt.
  • De interieur opfrisser wordt cadeau gegeven bij een onderhoudsbeurt zolang de voorraad strekt.
  • Alle voorwaarden van een VOS-onderhoudsbeurt zijn van toepassing
SUZUKI KEES BALVERT DEN HAAG

Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 070 309 8950

SUZUKI KEES BALVERT MONSTER

Molenweg 4A    
2681 RE Monster

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 0174 247 204

NEEM SNEL CONTACT OP MET ONS