4,9 VAN 5 STERREN
4.9/5

AIRCOSERVICE

Voor een goedwerkende en frisse airco in uw Suzuki

SUZUKI AIRCOSERVICE

Voor uw gezondheid is het belangrijk om het aircosysteem regelmatig te laten reinigen en de interieurfilter jaarlijks te vervangen. Dat voorkomt nare geurtjes en schadelijke stoffen zoals schimmel. En alleen dan weet u zeker dat de airco het goed blijft doen. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak.

Alle services zijn gebaseerd op bruto adviesprijzen en inclusief btw en montage.

DAAROM KIEST U VOOR SUZUKI SERVICE

✔ De gekwalificeerde monteurs kennen uw Suzuki als de beste

✔ Vooraf een duidelijk overzicht van de kosten

✔ Gebruik van originele Suzuki onderdelen

✔ Altijd garantie op reparatie en onderdelen

KIES EEN AIRCOSERVICE

Uw Suzuki-dealer controleert alle basis-onderdelen van uw airco, inclusief de kwaliteit van het interieurfilter. De aircocheck is gratis als u een Suzuki Service Card Extra hebt.

Een grondige reiniging van de aircoverdamper. Vetaanslag, stof en ander vuil wordt verwijderd. Zo maken bacteriën geen kans en behoren onaangename geurtjes voor langere tijd tot het verleden.

Het interieurfilter vangt schadelijke stofdeeltjes in uw auto op. Dit filter moet regelmatig worden vervangen. Uw Suzuki-dealer doet dit voor u vanaf € 23,-. De prijs is afhankelijk van het model auto.

Het complete aircosysteem van uw Suzuki wordt gecontroleerd en het koudemiddel wordt gerecycled en aangevuld. De prijs van de aircoservicebeurt is afhankelijk van het wettelijk verplichte soort koudemiddel en is exclusief eventuele reparaties en nieuwe onderdelen.

Laat u een VOS-onderhoudsbeurt uitvoeren? Dan krijgt u € 10,- korting op een volledige aircoservicebeurt.

Wist u dat een aircocheck en nog een heleboel andere controles gratis zijn als u een Suzuki Service Card Extra hebt? Geniet 12 maanden lang van voordeel dat kan oplopen tot wel € 170,-. U krijgt bijvoorbeeld een gratis APK en een Winter- en Zomercheck. Ook krijgt u 10% korting op accessoires. En heeft u een keer een lekke band? Dan wordt die gratis gerepareerd. U kunt de Suzuki Service Card Extra aanschaffen voor maar € 29,- (bruto adviesprijs) bij een VOS-onderhoudsbeurt.

SUZUKI KEES BALVERT DEN HAAG

Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 070 309 8950

SUZUKI KEES BALVERT MONSTER

Molenweg 4A    
2681 RE Monster

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 0174 247 204

NEEM SNEL CONTACT OP MET ONS