4,9 VAN 5 STERREN
4.9/5

BANDENSERVICE

DE BESTE BANDEN VOOR UW AUTO

DE BESTE BANDEN VOOR UW AUTO

Banden zijn een belangrijk deel van uw auto. Ze spelen een belangrijke rol bij uw veiligheid op de weg en zorgen voor grip in alle omstandigheden. Het is dan ook van belang dat vervangen van uw banden op een professionele manier gebeurt.

Het is dus van belang dat uw banden in goede staat verkeren. Is dit niet het geval dan kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Mede om deze reden is de staat van de banden een belangrijk punt bij de APK keuring. Wanneer een band te weinig profiel heeft zal de auto afgekeurd worden en moeten uw banden vervangen worden. Twijfelt u aan de staat van uw banden of merkt u dat u minder grip hebt? Kom dan gerust langs voor een controle bij één van onze vestigingen.

VEILIG DE WINTER DOOR MET ONZE WINTERBANDEN

Wat voor winter het ook wordt; winterbanden zijn veiliger. Onder winterse en herfstachtige omstandigheden verliest u al gauw grip op de weg waardoor u een langere remweg hebt. Winterbanden voorkomen dit.

Of het nu een zachte of strenge winter wordt, winterbanden zijn écht nodig. Moderne technieken als rembekrachtiging, ABS en ESP werken namelijk pas optimaal bij voldoende grip. Door hun speciale rubbersamenstelling behouden winterbanden bij lagere temperaturen (7 graden Celcius en lager) hun optimale rijeigenschappen. Zelfs bij regen, ijzel en sneeuw bewijzen winterbanden hun nut. Kortom: winterbanden zijn gewoon veiliger. En de Suzuki-dealer heeft voor elk Suzuki-model passende winterbanden.

WIST JE DAT?

✔ Winterbanden uw remweg drastisch verkorten bij sneeuw maar ook bij regen?

✔ In veel Europese landen winterbanden verplicht zijn bij winterse omstandigheden?

✔ Winterbanden een ander profiel hebben waardoor sneeuw en regen veel beter wordt afgevoerd, hierdoor heeft u veel meer grip op de weg.

✔  Bij gebruik van winterbanden u zelfs 2x zo lang met uw zomerbanden doet?

GOED OM TE WETEN

De monteur is ongeveer 60 minuten bezig met het wisselen de banden. Heeft u een complete set winterbanden, dus inclusief velgen, dan is de monteur ongeveer 30 minuten bezig. Klaar terwijl u wacht met een kop koffie of thee dus!

Wij raden aan om deze afspraak direct te combineren met de Suzuki Wintercheck. De monteur controleert uw Suzuki dan voor €14,95 op 18 essentiële punten.

In Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland loopt u de kans op een boete bij het niet hebben van winterbanden. Daarnaast kan het niet gebruiken van winterbanden een rol spelen bij de aansprakelijkheid bij een aanrijding. In het ergste geval krijgt u een deel van uw (letsel)schade niet vergoed omdat u medeaansprakelijk bent vanwege het rijden op ongeschikte banden.

In landen waar de winterse omstandigheden relatief mild zijn, zoals in Nederland, zijn All seasonbanden een goede optie. Deze banden vormen een compromis tussen zomer- en winterbanden en zijn vooral geschikt als de auto weinig kilometers maakt.

Ten opzichte van winterbanden leveren All seasonbanden beduidend mindere prestaties bij sneeuw of regen. Wanneer u veel kilometers maakt of er een sportieve rijstijl op nahoudt raden wij altijd aan om te wisselen tussen zomer- en winterbanden. Dit is tevens de meest veilige optie.

De prijzen van All seasonbanden zijn exclusief velgen. Dit is omdat de banden worden gemonteerd op de huidige velgen van uw Suzuki. Hierdoor duurt de afspraak ook iets langer dan wanneer u een volledige set (winter)banden koopt. Daarnaast zijn de prijzen van toepassing bij aanschaf van een nieuwe Suzuki. Wilt u All-seasonbanden op uw huidige Suzuki? Vraag bij uw Suzuki dealer naar de mogelijkheden en actuele prijzen.

All seasonbandensets (bevat: 4 stuks banden)
Prijzen zijn inclusief montage, ventiel en balanceren. Exclusief verwijderingsbijdrage. Dealer wordt eigenaar van de originele (nieuwe) banden. Prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

SUZUKI KEES BALVERT DEN HAAG

Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 070 309 8950

SUZUKI KEES BALVERT MONSTER

Molenweg 4A    
2681 RE Monster

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 0174 247 204

NEEM SNEL CONTACT OP MET ONS