4,9 VAN 5 STERREN
4.9/5

VOS - Variabel Onderhouds Systeem

De enige echte onderhoudsbeurt die past bij uw Suzuki!

MET EEN SUZUKI-ONDERHOUDSBEURT BLIJFT UW SUZUKI SUPER BETROUWBAAR.

De Suzuki-onderhoudsbeurt bevat een complete inspectie van 32 vitale punten, zoals remschijven, banden en de accu. Ook verversen we de motorolie, vervangen we het oliefilter en worden alle vloeistoffen bijgevuld.

Naast de standaard inspectie voert de monteur aanvullend onderhoud uit op basis van het model en de kilometerstand van uw Suzuki.

En de prijs, die spreken we van te voren met u af. Dat is het Variabel Onderhouds Systeem van Suzuki!

WAAROM ONDERHOUD BIJ DE SUZUKI DEALER?

✔ Onze getrainde experts weten precies wat uw Suzuki nodig heeft

✔  Vóóraf een overzichtelijk kostenplaatje

✔ Altijd garantie op onderdelen

✔ De Suzuki Service Card cadeau met o.a. 1 jaar gratis pechhulp

VEELGESTELDE VRAGEN

Het Variabel Onderhouds Systeem (VOS) betekent dat de Suzuki-onderhoudsbeurt voor iedere Suzuki anders is. De 32 vitale punten worden bij elke onderhoudsbeurt nagelopen en zijn van belang om uw Suzuki top-fit te houden. Daarnaast worden er werkzaamheden gedaan op basis van de leeftijd én kilometerstand van de auto.

Wanneer de monteur constateert dat uw Suzuki meer werkzaamheden nodig heeft dan verwacht, ontvangt u een offerte met de verwachte kosten. Zo weet u van te voren altijd waar u aan toe bent en krijgt u niet te maken met onverwachte reparatiekosten. Een afspraak kunt u gemakkelijk ter plekke maken bij de dealer voor een moment wanneer het u het beste uitkomt.

Is uw Suzuki al wat ouder of maakt u jaarlijks maar weinig kilometers? Dan kan het zijn dat de VOS-onderhoudsbeurt uitgebreid moet worden. Wij  geven u graag een advies dat past bij uw Suzuki; onderhoud op maat. Zo betaalt u nooit te veel.

SUZUKI SERVICE CARD CADEAU

Bijkomend voordeel: U krijgt de Suzuki Service Card cadeau. Met deze card kunt u tussendoor altijd even langskomen om gratis uw bandenspanning of oliepeil te laten checken, software-updates uit te laten voeren en zonder afspraak kleine reparaties te laten doen (Direct Service). Zo houden we uw Suzuki ook in topvorm na de onderhoudsbeurt, zonder dat u daarvoor iets extra betaalt.

1 JAAR GRATIS PECHHULP

Indien de zeldzame situatie zich voordoet dat u met pech komt te staan, dan heeft u met deze pas 24/7 gratis pechhulp in heel Europa t.w.v. 100 euro. U hoeft daardoor geen andere pechhulp-verzekering meer af te sluiten.

SUZUKI KEES BALVERT DEN HAAG

Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 070 309 8950

SUZUKI KEES BALVERT MONSTER

Molenweg 4A    
2681 RE Monster

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 0174 247 204

NEEM SNEL CONTACT OP MET ONS