4,9 VAN 5 STERREN
4.9/5

VERVANGEND VERVOER

Altijd een vervangende auto bij reparatie of onderhoud

VERVANGEND VERVOER BIJ SUZUKI

Staat u Suzuki in de werkplaats voor onderhoud of reparatie? Dan staat er altijd een vervangende auto voor u klaar: de Suzuki Stand-by. Een auto niet ouder dan twaalf maanden die u kunt gebruiken totdat uw eigen auto klaar is. Soms kunt u de Stand-by gratis meenemen, soms betaalt u een voordelig tarief.

GRATIS SUZUKI STAND-BY

De Suzuki Stand-by is gratis als er binnen de garantietermijn iets met uw Suzuki aan de hand is en de reparatie onder de fabrieksgarantiedekking valt. Op vertoon van een geldige Suzuki Mobiliteitspas krijgt u de Suzuki Stand-by gratis mee met volle tank. We vragen u alleen om hem met volle tank weer terug te brengen als uw auto klaar is. En fijn om te weten: ook reparaties zijn in dit geval gratis.

VERZEKERD

De Suzuki Stand-by is WA/CASCO-verzekerd (allrisk). Rijdt u onverhoopt schade? Dan betaalt u een eigen risico van € 150,- per schadegeval. En voor de duidelijkheid: u mag de auto natuurlijk niet verhuren, gebruiken voor het vervoer van zaken of personen tegen betaling of gebruiken om er wedstrijden mee te rijden.

SUZUKI STAND-BY TEGEN VOORDELIG TARIEF

Valt uw reparatie buiten de fabrieksgarantiedekking of brengt u uw Suzuki weg voor periodiek onderhoud? Ook dan bent u misschien blij met een Suzuki Stand-by. U betaalt dan een zeer gunstig tarief (inclusief btw, exclusief brandstof).

ssc

APK GRATIS MET SUZUKI SERVICE CARD EXTRA!

Als u uw Suzuki bij ons in onderhoud heeft, kunt u de Suzuki Service Card Extra aanschaffen. U kunt de Suzuki Service Card Extra aanschaffen voor maar € 29,- (bruto adviesprijs) en dan geniet u 12 maanden lang van voordeel dat kan oplopen tot wel € 170,-. U krijgt bijvoorbeeld een gratis APK, een aircocheck en een Winter- en Zomercheck.

Ook krijgt u 10% korting op accessoires. En heeft u een keer een lekke band? Dan wordt die gratis gerepareerd.

SUZUKI KEES BALVERT DEN HAAG

Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 070 309 8950

SUZUKI KEES BALVERT MONSTER

Molenweg 4A    
2681 RE Monster

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 0174 247 204

NEEM SNEL CONTACT OP MET ONS