Ons Bedrijf

Welkom bij Autobedrijf Kees Balvert

De dealer voor het hele Westland, Den Haag en omstreken.

 

Wij stellen ons graag even aan u voor als officiële Suzuki dealer voor Monster, Den Haag en omstreken. Hieronder vindt u een klein stukje over Autobedrijf Kees Balvert Monster. Wie zijn wij? Wie werkt hier? Laat ons u meenemen in ons prachtige bedrijf!

Sinds 1 januari 1986 zijn wij te vinden op onze vertrouwde locatie Monster en sinds 1 augustus 2015 op onze nieuwe locatie aan de Prinses Alexialaan 36 in Den Haag.

 

Hierdoor zijn wij nu voor heel de stad Den Haag en omstreken gemakkelijk bereikbaar.

 

Voor de vestiging Monster bestaat ons team uit:

 

Receptie: Denise en Jeffrey

Verkoop: Hans, Philip

Werkplaats: Barry, Martijn, Luke en Steven

Administratie: Irma

 

Voor de vestiging Den Haag bestaat ons team uit:

 

Receptie: Klaas en Jordi

Verkoop : Wouter en Jos

Werkplaats: Jordi, Eddie, Hans en Percy

 

Directie: Kees Balvert

 

 

 


Showroom

In onze ruim opgezette showrooms kunt u uitgebreid proeven van onze modellen. In onze showrooms vindt u alle nieuwe Suzuki's in verschillende uitvoeringen . Ook kunt u bij ons terecht voor gemiddeld 80 zorgvuldig geselecteerde occasions. Zo kunt u altijd terecht voor deskundig advies en een proefrit! Tevens kunnen onze adviseurs u voorzien van een offerte, een financieringsvoorstel of verschillende leasemogelijkheden, zoals Private Lease en Financial Lease. Ook voor een Suzuki verzekering bent u bij hun aan het goede adres.Kopje koffie dan maar? 

 

De Receptie en het Magazijn

Bij onze receptie kunt u terecht met uw technische vragen en voor het maken van een afspraak met onze werkplaats. Deze balie, met daarachter de altijd vrolijke medewerkersis het zenuwstelsel van ons bedrijf. Wij zitten hier klaar om uw (al dan niet telefonische) vragenvuur te beantwoorden! Ook voor schade en onderdelen kunt u bij ons terecht. De service die hier verleend wordt gaat verder dan bij elk ander bedrijf! Zo geven wij bij onderhoud gratis leenauto's ( alleen even tanken ) mee en kunt u bij ons altijd terecht voor een lampje vervangen of een bandenspanningscheck. Kosteloos!

 

De Werkplaats

Voor onderhoud en reparatie van uw Suzuki zijn wij Uw adres in de regio. Onze autotechnici worden maandelijks bijgeschoold en op de hoogte gebracht van de laatste Suzuki technieken. Ook voor inbouw van bijvoorbeeld carkits, navigatie, alarm en cruise control deinzen wij uiteraard niet terug! Onze monteurs staan de hele week paraat om uw Suzuki weer helemaal in orde te maken! Uiteraard beschikken wij over de meest hoogwaardige en modernste apparatuur om uw auto - Suzuki of niet - weer helemaal in concoursstaat te brengen!

 

Administratie

Voor al uw vragen over facturen, betalingen of het maken van een afspraak is Irma de juiste persoon. Zij kan al uw vragen op het administratieve vlak beantwoorden.

 

De conclusie is dus simpel: wij zijn een bedrijf dat louter bestaat uit enthousiaste automensen met een passie voor de branche en al helemaal voor Suzuki. Door deze drijfveer zijn wij een klantgericht, bescheiden en betrouwbaar bedrijf met goede referenties. Wilt u ook ervaren hoe het is om de beste service uit de regio te krijgen bij de aanschaf of reparatie van uw auto? Wij staan zes dagen in de week met enthousiasme en plezier voor u klaar. Zien we u binnenkort verschijnen?

 

Een warme groet,

Het team van Autobedrijf Kees Balvert Monster

 

 


Onze Modellen:                                                                                   Proefrit Maken

 

Suzuki Jimny                                                                                         Werkplaatsafspraak

Suzuki Celerio                                                                                       APK keuring

Suzuki Ignis                                                                                           Pechhulp

Suzuki Swift                                                                                          Schadeherstel                                                                                                                

Suzuki S-Cross                                                                                    Suzuki Polis 

Suzuki Vitara                                                                                        Private lease

                                                                                                                  Suzuki accessoires