Kees Balvert Den Haag

Kees

Kees Balvert

Directie / Verkoop

Jordi

Jordi Goulooze

Directie / Technisch specialist

Wouter

Wouter de Vos

Verkoopadviseur

Jos

Jos de Graaf

VerkoopadviseurKevin

Kevin Lamens

Receptie / 1e Autotechnicus

kevin@suzukikeesbalvert.nl


Hans

Hans van der Wel

1e Autotechnicus

 


damian

Damian Seelen

1e Autotechnicus

Eddie

Eddie D'Hondt

1e Autotechnicus

 


percy

Percy Schouten

1e Autotechnicus

 Ons bedrijf

 

Welkom bij Autobedrijf Kees Balvert

 

De dealer voor heel Den Haag, het Westland en omstreken.

Wij stellen ons graag even aan u voor als officiële Suzuki dealer voor Den Haag, het Westland en omstreken. Hieronder vindt u een klein stukje over Autobedrijf Kees Balvert Den Haag. Wie zijn wij? Wie werkt hier? Laat ons u meenemen in ons prachtige bedrijf!

 

Sinds 1 augustus 2015 zijn wij te vinden op onze nieuwe locatie Prinses Alexialaan 36 in Den Haag en op onze vertrouwde locatie Molenweg 4a in Monster. Hierdoor zijn wij nu voor heel de stad en omstreken gemakkelijk bereikbaar. De nieuwe vestiging bevindt zich namelijk pal naast de A12!

 

 De showroom.

In onze ruim opgezette showroom kunt u uitgebreid proeven van onze modellen. Op de begane grond staan alle nieuwe Suzuki's in verschillende uitvoeringen voor u klaar. Een etage hoger vindt u onze zorgvuldig geselecteerde occasions. Wouter en Jos staan hier graag voor u paraat om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u altijd terecht voor deskundig advies en een proefrit! Tevens kunnen deze heren u voorzien van een offerte, een financieringsvoorstel of verschillende leasemogelijkheden, zoals Private Lease en Financial Lease. Voor een Suzuki verzekering bent u ook bij hun aan het juiste adres. Kopje koffie dan maar? 

 

De receptie & het magazijn.

Bij onze receptie kunt u terecht met uw technische vragen en voor het maken van een afspraak met onze werkplaats. Deze balie, met daarachter de altijd vrolijke Klaas, Kevin en Jordi, is het zenuwstelsel van ons bedrijf. Wij zitten hier klaar om uw (al dan niet telefonische) vragenvuur te beantwoorden! Ook voor onderdelen kunt u bij ons terecht, want deze mannen beheren ook het magazijn. De service die hier verleend wordt gaat verder dan bij elk ander bedrijf! Zo geven wij bij onderhoud gratis leenauto's ( alleen even bijtanken ) mee en kunt u bij ons altijd terecht voor een lampje vervangen of een bandenspanningscheck. Kosteloos!

 

De werkplaats.

Voor onderhoud en reparatie van uw Suzuki zijn wij hét adres in de regio. Onze autotechnici worden maandelijks bijgeschoold en op de hoogte gebracht van de laatste Suzuki technieken. Ook voor inbouw van bijvoorbeeld carkits, navigatie, alarm en cruise control deinzen wij uiteraard niet terug! Jordi, Eddie ,Hans, Kevin, Damian en Percy staan de hele week paraat om uw Suzuki weer helemaal in orde te maken! De werkplaats is voorzien van maar liefst 5 hefbruggen en uiteraard beschikken wij over de meest hoogwaardige en modernste apparatuur om uw auto - Suzuki of niet - weer helemaal in concoursstaat te brengen!

De conclusie is dus simpel: wij zijn een bedrijf dat louter bestaat uit enthousiaste automensen met een passie voor de branche en al helemaal voor Suzuki. Door deze drijfveer zijn wij een klantgericht, bescheiden en betrouwbaar bedrijf met goede referenties. Wilt u ook ervaren hoe het is om de beste service uit de regio te krijgen bij de aanschaf of reparatie van uw auto? Wij staan zes dagen in de week met enthousiasme en plezier voor u klaar. Zien we u binnenkort verschijnen? 

 

Een warme groet,

Het team van Autobedrijf Kees Balvert Den Haag

070-3098950 

info@suzukikeesbalvert.nl 

Onze Modellen:                                                                                   Proefrit Maken

 

Suzuki Jimny                                                                                         Werkplaatsafspraak

Suzuki Celerio                                                                                       APK keuring

Suzuki Ignis                                                                                           Pechhulp

Suzuki Swift                                                                                          Schadeherstel                                                                                                                

Suzuki S-Cross                                                                                    Suzuki Polis 

Suzuki Vitara                                                                                        Private lease

                                                                                                                  Suzuki accessoires