Kees Balvert Monster

Kees

Kees Balvert

Direktie / Verkoop

Hans

Hans Jacobs Verkoopadviseur

Philip

Philip Karper

Verkoopadviseur

Jeffrey

Jeffrey Roessen

Partsmanager

Irma

Irma Rensink

Administratie


Denise

Receptie

Barry

1e Monteur

Martijn

1e Monteur

1e Monteur

Steven

Leerling Monteur


 

Ons bedrijf

Welkom bij Autobedrijf Kees Balvert

De dealer voor het hele Westland, Den Haag en omstreken.

 

Wij stellen ons graag even aan u voor als officiële Suzuki dealer voor Monster, Den Haag en omstreken. Hieronder vindt u een klein stukje over Autobedrijf Kees Balvert Monster. Wie zijn wij? Wie werkt hier? Laat ons u meenemen in ons prachtige bedrijf!

 

Sinds 1 januari 1986  zijn wij te vinden op onze vertrouwde locatie Monster en sinds 1 augustus 2015 op onze nieuwe locatie aan de Prinses Alexialaan 36 in Den Haag. Hierdoor zijn wij nu voor heel de stad en omstreken gemakkelijk bereikbaar. 

 

De showroom.

In onze ruim opgezette showroom kunt u uitgebreid proeven van onze modellen. In onze showroom vindt u alle nieuwe Suzuki's in verschillende uitvoeringen . Ook kunt u bij ons terecht voor gemiddeld 50 zorgvuldig geselecteerde occasions. Hans en Philip staan hier graag voor u paraat om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u altijd terecht voor deskundig advies en een proefrit! Tevens kunnen deze heren u voorzien van een offerte, een financieringsvoorstel of verschillende leasemogelijkheden, zoals Private Lease en Financial Lease. Ook voor een Suzuki verzekering bent u bij hun aan het goede adres.Kopje koffie dan maar? 

 

De receptie & het magazijn.

Bij onze receptie kunt u terecht met uw technische vragen en voor het maken van een afspraak met onze werkplaats. Deze balie, met daarachter de altijd vrolijke Denise en Jeffrey, is het zenuwstelsel van ons bedrijf. Wij zitten hier klaar om uw (al dan niet telefonische) vragenvuur te beantwoorden! Ook voor schade en onderdelen kunt u bij Jeffrey terecht, want deze beheert ook het magazijn. De service die hier verleend wordt gaat verder dan bij elk ander bedrijf! Zo geven wij bij onderhoud gratis leenauto's ( alleen even tanken ) mee en kunt u bij ons altijd terecht voor een lampje vervangen of een bandenspanningscheck. Kosteloos!

 

De werkplaats.

Voor onderhoud en reparatie van uw Suzuki zijn wij hét adres in de regio. Onze autotechnici worden maandelijks bijgeschoold en op de hoogte gebracht van de laatste Suzuki technieken. Ook voor inbouw van bijvoorbeeld carkits, navigatie, alarm en cruise control deinzen wij uiteraard niet terug! Denise, Barry, Jeffrey, Alexander en Steven staan de hele week paraat om uw Suzuki weer helemaal in orde te maken! De werkplaats is voorzien van maar liefst 5 hefbruggen en uiteraard beschikken wij over de meest hoogwaardige en modernste apparatuur om uw auto - Suzuki of niet - weer helemaal in concoursstaat te brengen!

Administratie.

Voor al uw vragen over facturen, betalingen of het maken van een afspraak is Irma de juiste persoon. Zij kan al uw vragen op het administratieve vlak beantwoorden.

 

De conclusie is dus simpel: wij zijn een bedrijf dat louter bestaat uit enthousiaste automensen met een passie voor de branche en al helemaal voor Suzuki. Door deze drijfveer zijn wij een klantgericht, bescheiden en betrouwbaar bedrijf met goede referenties. Wilt u ook ervaren hoe het is om de beste service uit de regio te krijgen bij de aanschaf of reparatie van uw auto? Wij staan zes dagen in de week met enthousiasme en plezier voor u klaar. Zien we u binnenkort verschijnen? 

 

Een warme groet,

Het team van Autobedrijf Kees Balvert Monster

0174-247204 

 

suzuki@suzukikeesbalvert.nl 

Onze Modellen:                                                                                   Proefrit Maken

 

Suzuki Jimny                                                                                         Werkplaatsafspraak

Suzuki Celerio                                                                                       APK keuring

Suzuki Ignis                                                                                           Pechhulp

Suzuki Swift                                                                                          Schadeherstel                                                                                                                

Suzuki S-Cross                                                                                    Suzuki Polis 

Suzuki Vitara                                                                                        Private lease

                                                                                                                  Suzuki accessoires