4,9 VAN 5 STERREN
4.9/5

DE 7 GARANTIES VAN SUZUKI

Eens een Suzuki, altijd een Suzuki. Dat kan ook niet anders als u alle 7 garanties van Suzuki hoort. Nieuwsgierig?

SUPER PRIJS

Met een Suzuki krijg je een waardevaste auto met veel uitrusting voor uw geld. Vanwege die sterke prijs-kwaliteitverhouding ruilen Suzuki rijders hun auto meestal weer in voor een nieuwe Suzuki.

SUPER OM TE RIJDEN

Door z’n lage gewicht en directe besturing is een Suzuki dynamisch en speels om te rijden. Dankzij z’n direct ingespoten Boosterjet-benzinemotor heeft u veel koppel en vermogen.

SUPER TECHNOLOGIE

De kracht van bewezen technologie die Suzuki extra veilig maakt. Zo helpen het automatische rem- en het rijstrook waarschuwing-systeem bijvoorbeeld om botsingen te voorkomen.

SUPER DESIGN

Iconisch eigenwijs design dat vanbuiten compact oogt, maar vanbinnen verrassend veelzijdig en ruimtelijk is. Of u nu het avontuurlijke uiterlijk van de Jimny of de snelle lijnen van de Swift neemt, van binnen kan er meer dan u denkt.

SUPER BETROUWBAAR

U kunt altijd op een Suzuki rekenen dankzij de solide en veilige techniek. We eindigen dan ook steevast in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Niet alleen in Nederland maar in heel Europa.

SUPER ZUINIG

Dankzij slimme hybride technieken zijn Suzuki’s zuinig in brandstofverbruik, voordelig in het onderhoud en de wegenbelasting.  

SUPER SERVICE

Altijd een Suzuki expert in de buurt die voor u klaarstaat. Want met 110 dealers in heel Nederland kunt u altijd rekenen op snelle betrouwbare service en duidelijke afspraken. 

SUZUKI KEES BALVERT DEN HAAG

Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 070 309 8950

SUZUKI KEES BALVERT MONSTER

Molenweg 4A    
2681 RE Monster

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 0174 247 204

NEEM SNEL CONTACT OP MET ONS