4,9 VAN 5 STERREN
4.9/5

DEN HAAG

Welkom bij Autobedrijf Kees Balvert

De dealer voor heel Den Haag en omstreken.

Wij stellen ons graag even aan u voor als officiële Suzuki dealer voor Den Haag en omstreken. Hieronder vindt u een klein stukje over Autobedrijf Kees Balvert Den Haag. Wie zijn wij? Wie werkt hier? Laat ons u meenemen in ons prachtige bedrijf!

KEES BALVERT
Kees
JORDI GOULOOZE
Jordi

DIRECTEUR

WOUTER DE VOS
Wouter

VERKOOPADVISEUR

JOS DE GRAAF
Jos

VERKOOPADVISEUR

Igor Gregorowitsch
Igor

RECEPTIE/MAGAZIJN

Damian seelen
Damian

RECEPTIE/TECHNISCH SPECIALIST

sebastiaan sterk
Bas

TECHNISCH SPECIALIST

eddy d'hondt
Ed

1E AUTOMONTEUR

Wess Valk
wess

1E AUTOMONTEUR

bailey Cooper
Bailey

AUTOMONTEUR

tim westdorp
Tim

AUTOMONTEUR

Sinds 1 augustus 2015 zijn wij te vinden op onze nieuwe locatie Prinses Alexialaan 36 in Den Haag en op onze vertrouwde locatie Molenweg 4a in Monster. Hierdoor zijn wij nu voor heel de stad en omstreken gemakkelijk bereikbaar. De nieuwe vestiging bevindt zich namelijk pal naast de A12!

In onze ruim opgezette showroom kunt u uitgebreid proeven van onze modellen. Op de begane grond staan alle nieuwe Suzuki’s in verschillende uitvoeringen voor u klaar. Een etage hoger vindt u onze zorgvuldig geselecteerde occasions. Wouter en Jos staan hier graag voor u paraat om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u altijd terecht voor deskundig advies en een proefrit! Tevens kunnen deze heren u voorzien van een offerte, een financieringsvoorstel of verschillende leasemogelijkheden, zoals Private Lease en Financial Lease. Voor een Suzuki verzekering bent u ook bij hun aan het juiste adres. Kopje koffie dan maar? 

Bij onze receptie kunt u terecht met uw technische vragen en voor het maken van een afspraak met onze werkplaats. Deze balie, met daarachter Igor en Jordi, is het zenuwstelsel van ons bedrijf. Wij zitten hier klaar om uw (al dan niet telefonische) vragenvuur te beantwoorden! Ook voor onderdelen kunt u bij ons terecht, want deze mannen beheren ook het magazijn. De service die hier verleend wordt gaat verder dan bij elk ander bedrijf! Zo geven wij bij onderhoud gratis leenauto’s (alleen even bijtanken) mee en kunt u bij ons altijd terecht voor een lampje vervangen of een bandenspanningscheck. Kosteloos!

Voor onderhoud en reparatie van uw Suzuki zijn wij hét adres in de regio. Onze autotechnici worden maandelijks bijgeschoold en op de hoogte gebracht van de laatste Suzuki technieken. Ook voor inbouw van bijvoorbeeld carkits, navigatie, alarm en cruise control deinzen wij uiteraard niet terug! Igor, Eddie, Sebastiaan, Damian, Wess, Bailey en Tim staan de hele week paraat om uw Suzuki weer helemaal in orde te maken!

De werkplaats is voorzien van maar liefst 5 hefbruggen en uiteraard beschikken wij over de meest hoogwaardige en modernste apparatuur om uw auto – Suzuki of niet – weer helemaal in concoursstaat te brengen!
De conclusie is dus simpel: wij zijn een bedrijf dat louter bestaat uit enthousiaste automensen met een passie voor de branche en al helemaal voor Suzuki. Door deze drijfveer zijn wij een klantgericht, bescheiden en betrouwbaar bedrijf met goede referenties. Wilt u ook ervaren hoe het is om de beste service uit de regio te krijgen bij de aanschaf of reparatie van uw auto? Wij staan zes dagen in de week met enthousiasme en plezier voor u klaar. Zien we u binnenkort verschijn

VRAGEN? NEEM CONTACT OP

Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 070 309 8950

DIRECT PECHHULP NODIG?

SUZUKI KEES BALVERT DEN HAAG

Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 070 309 8950

SUZUKI KEES BALVERT MONSTER

Molenweg 4A    
2681 RE Monster

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 0174 247 204

NEEM SNEL CONTACT OP MET ONS