4,9 VAN 5 STERREN
4.9/5

MONSTER

Welkom bij Autobedrijf Kees Balvert

De dealer voor heel Westland, Den Haag en omstreken.

Wij stellen ons graag even aan u voor als officiële Suzuki dealer voor Monster, Den Haag en omstreken. Hieronder vindt u een klein stukje over Autobedrijf Kees Balvert Monster. Wie zijn wij? Wie werkt hier? Laat ons u meenemen in ons prachtige bedrijf

Philip Design.docx

PHILIP KARPER

EIGENAAR

Hans

HANS JACOBS

VERKOOP

IMG_0640

TIMO DE GROOT

VERKOOP

Jeffrey

JEFFREY ROESSEN

PARTSMANAGER

 

irma

IRMA RENSINK

ADMINISTRATIE

 

Martijn

MARTIJN SPAARGAREN

SERVICE ADVISEUR

 

Thalitha

THALITHA STEEVENSZ

ADMINISTRATIE


Barry

BARRY HENDRIKS

1E AUTOTECHNICUS

Geddis

GEDIS OLECHNOVICIUS

1E AUTOTECHNICUS

Luke

LUKE NIEUWENHUIJZEN

1E AUTOTECHNICUS

Marcel

MARCEL VAN VELDHOVEN

1E AUTOTECHNICUS

kees

KEES BALVERT

Sinds 1 januari 1986  zijn wij te vinden op onze vertrouwde locatie Monster en sinds 1 augustus 2015 op onze nieuwe locatie aan de Prinses Alexialaan 36 in Den Haag. Hierdoor zijn wij nu voor heel de stad en omstreken gemakkelijk bereikbaar. 

In onze ruim opgezette showroom kunt u uitgebreid proeven van onze modellen. In onze showroom vindt u alle nieuwe Suzuki’s in verschillende uitvoeringen . Ook kunt u bij ons terecht voor gemiddeld 50 zorgvuldig geselecteerde occasions. Hans enTimo  staan hier graag voor u paraat om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u altijd terecht voor deskundig advies en een proefrit! Tevens kunnen deze dame en heren u voorzien van een offerte, een financieringsvoorstel of verschillende leasemogelijkheden, zoals Private Lease en Financial Lease. Ook voor een Suzuki verzekering bent u bij hun aan het goede adres. Kopje koffie dan maar

Bij onze receptie kunt u terecht met uw technische vragen en voor het maken van een afspraak met onze werkplaats. Deze balie, met daarachter de altijd vrolijke Martijn en Jeffrey, is het zenuwstelsel van ons bedrijf. Wij zitten hier klaar om uw (al dan niet telefonische) vragenvuur te beantwoorden! Ook voor schade en onderdelen kunt u bij Jeffrey terecht, want deze beheert ook het magazijn. De service die hier verleend wordt gaat verder dan bij elk ander bedrijf! Zo geven wij bij onderhoud gratis leenauto’s ( alleen even tanken ) mee en kunt u bij ons altijd terecht voor een lampje vervangen of een bandenspanningscheck. Kosteloos!

Voor onderhoud en reparatie van uw Suzuki zijn wij hét adres in de regio. Onze autotechnici worden maandelijks bijgeschoold en op de hoogte gebracht van de laatste Suzuki technieken. Ook voor inbouw van bijvoorbeeld carkits, navigatie, alarm en cruise control deinzen wij uiteraard niet terug! Martijn, Barry, Jeffrey, Luke, Gedis en Marcel  staan de hele week paraat om uw Suzuki weer helemaal in orde te maken! De werkplaats is voorzien van maar liefst 5 hefbruggen en uiteraard beschikken wij over de meest hoogwaardige en modernste apparatuur om uw auto – Suzuki of niet – weer helemaal in concoursstaat te brengen!

Voor al uw administratieve vragen kunnen Irma en Thalitha deze voor u beantwoorden.

 

De conclusie is dus simpel: wij zijn een bedrijf dat louter bestaat uit enthousiaste automensen met een passie voor de branche en al helemaal voor Suzuki. Door deze drijfveer zijn wij een klantgericht, bescheiden en betrouwbaar bedrijf met goede referenties. Wilt u ook ervaren hoe het is om de beste service uit de regio te krijgen bij de aanschaf of reparatie van uw auto? Wij staan zes dagen in de week met enthousiasme en plezier voor u klaar. Zien we u binnenkort verschijnen? 

VRAGEN? NEEM CONTACT OP

Molenweg 4A    
2681 RE Monster

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 0174 247 204

DIRECT PECHHULP NODIG?

SUZUKI KEES BALVERT MONSTER

Molenweg 4A    
2681 RE Monster

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 0174 247 204

SUZUKI KEES BALVERT DEN HAAG

Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 070 309 8950