4,9 VAN 5 STERREN
4.9/5

SUZUKI ALLGRIP

U wilt veilig en zorgeloos van elke rit genieten. Ongeacht het wegdek of de weersomstandigheden.

WAT IS ALLGRIP?

AllGrip is de vierwielaandrijving van Suzuki. Geheel automatisch (AllGrip Auto), deels automatisch (AllGrip Select) of handmatig (AllGrip Pro).

Daarnaast heeft Suzuki nu ook het nieuwe E-Four electronic 4×4-systeem.

✔ Rust en zelfvertrouwen tijdens het rijden

✔ Extra veel rijplezier bij moeilijke omstandigheden

✔ Nieuwe wegen om in te slaan

ALLGRIP AUTO

Dankzij AllGrip Auto blijf je veilig en comfortabel rijden, ook bij moeilijke weersomstandigheden of onverhard terrein. Zonder dat u zelf naar vierwielaandrijving hoeft over te schakelen. 

AllGrip Auto is dé optimale vierwielaandrijving: zodra AllGrip Auto merkt dat de voorste twee wielen hun grip op de weg verliezen, wordt de aandrijving automatisch verdeeld naar alle vier de wielen. Geen zorgen dus bij gladde wegen door sneeuw, ijzel of modder, of bij onverhard terrein. U kunt rustig en veilig blijven rijden. De auto doet het werk.

ALLGRIP SELECT

Bij AllGrip Select kiest u uit vier elektrisch aangestuurde rijstijlen: Auto, Sport, Snow of Lock. Komt u op onverhard terrein of in moeilijke weersomstandigheden, dan switcht u met één druk op de knop eenvoudig naar een andere rijstijl.

Auto: om zuinig mee te rijden. Schakelt automatisch naar vierwielaandrijving als de auto dreigt de slippen.
Sport: voor een sportievere rijstijl. U kunt strakker de bocht om en de motor reageert sneller.
Snow: voor optimale grip in de sneeuw of onverhard glad wegdek.
Lock: staat u vast in de modder, of in de sneeuw, zet de auto dan op Lock. De achterwielen krijgen zo meer aandrijving, waardoor de auto zich makkelijker lostrekt.

AUTO

Om zuinig mee te rijden

SNOW

Optimale grip in de sneeuw

SPORT

Voor een sportieve rijstijl

LOCK

Voor een zware ondergrond

ALLGRIP PRO

Makkelijk manoeuvreren over moeilijk terrein. Met AllGrip Pro schakelt u zelf met een aparte pook van 2WD naar 4WD terwijl u rijdt, tot 100 km/u. In de 4WD-stand worden de voor- en achterwielen met elkaar verbonden, waardoor de motorkracht gelijkmatig over de vier wielen wordt verdeeld.

E-FOUR

Het nieuwe elektronische 4×4-systeem E-Four omvat een separate elektromotor op de achteras die – afhankelijk van de rijomstandigheden – het koppel over de achterwielen verdeelt voor extra grip en stabiliteit. Daardoor behoudt u ook op een gladde ondergrond alle controle.

TRAIL MODE

Remt de wielen af op het moment dat ze hun grip verliezen, wat kan gebeuren bij rijden op besneeuwde wegen en in oneffen terrein. Het systeem stuurt het koppel dan naar de wielen die wel grip hebben. Bovendien past Trail Mode de werking van het gaspedaal en transmissie aan, zodat u in beweging blijft en alle controle behoudt.

STABIELE WEGLIGGING

Het 4×4-systeem voorkomt onderstuur in bochten op glad wegdek en zorgt daarmee voor een stabiel weggedrag dat aansluit bij uw behoeften.

AWD INTEGRADED MANAGEMENT (AIM)

Optimaliseert de 4×4-prestaties door het motorkoppel, het motortoerental, de transmissie en de rem- en stuurinrichting aan te passen aan de rijomstandigheden. AIM ondersteunt ook de drie Drive Mode Select-rijmodi (NORMAL, ECO en SPORT).

WELKE SUZUKI'S ZIJN LEVERBAAR MET ALLGRIP?

  • Ignis (All Grip Auto)
  • Swift (All Grip Auto)
  • S-Cross (AllGrip Select)
  • Vitara (AllGrip Select)
  • Jimny (AllGrip Pro)
  • Across (E-Four)
SUZUKI KEES BALVERT DEN HAAG

Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 070 309 8950

SUZUKI KEES BALVERT MONSTER

Molenweg 4A    
2681 RE Monster

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 0174 247 204

NEEM SNEL CONTACT OP MET ONS