4,9 VAN 5 STERREN
4.9/5

RADAR BRAKE SUPPORT (RBS)

RBS biedt extra veiligheid, waardoor jij zorgeloos achter het stuur kunt zitten.

WAT IS RADAR BRAKE SUPPORT?

Radar Brake Support (RBS) met de 4 functies Waarschuwing, Automatisch licht remmen, Remassistent en Automatisch remmen biedt maximale veiligheid. Het systeem waarschuwt als een aanrijding dreigt met een voorligger die vaart mindert of plotseling remt.

Maar dat is nog niet alles, want als je zelf niet hard genoeg remt, dan zal RBS automatisch harder remmen, zo nodig met het maximale remvermogen. Bepaalt RBS dat een botsing onvermijdelijk is, dan remt het systeem zelfstandig om een aanrijding te voorkomen of de gevolgen daarvan in elk geval te beperken.

RADAR BRAKE SUPPORT KENT 4 FUNCTIES

1. WAARSCHUWING

Boven snelheden van ongeveer 5 km/u detecteert het systeem voorliggers. Als er een kans op een aanrijding bestaat, waarschuwt het systeem de bestuurder om te remmen. Het moment waarop de waarschuwing wordt gegeven, kan worden ingesteld.

2. AUTOMATISCH LICHT REMMEN

Als de RBS denkt dat er kans is op een aanrijding, zal het systeem licht remmen. Zo word je door de RBS gewaarschuwd om zelf te remmen (alleen op Vitara en Baleno).

3. REMASSISTENT

Als er een voorligger wordt gedetecteerd en de kans op een aanrijding is erg groot, dan vergroot het systeem de remkracht tijdens de noodstop en helpt zo de aanrijding te voorkomen of de ernst ervan te beperken.

4. AUTOMATISCH REMMEN

Als er een voorligger wordt gedetecteerd en het systeem stelt vast dat er een grote kans is op een aanrijding, worden de remmen automatisch geactiveerd om de aanrijding te voorkomen of de ernst ervan te beperken.

Welke Suzuki’s zijn leverbaar met Radar Brake Support?

  • Suzuki Swift
  • Suzuki Vitara
  • Suzuki S-Cross
SUZUKI KEES BALVERT DEN HAAG

Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 070 309 8950

SUZUKI KEES BALVERT MONSTER

Molenweg 4A    
2681 RE Monster

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 0174 247 204

NEEM SNEL CONTACT OP MET ONS