4,9 VAN 5 STERREN
4.9/5

SUZUKI MULTIMEDIA SYSTEEM

Eenvoudig. Intuïtief. Gebruiksvriendelijk. Een wereld van informatie en entertainment binnen handbereik.

SUZUKI MULTIMEDIA SYSTEEM

Het audiosysteem van Suzuki bevat een centraal geplaatste touchscreen dat net zo intuïtief te bedienen is als je smartphone. Verbind je smartphone via Bluetooth of USB-kabel om je apps te gebruiken via de touchscreen. De touchscreen is bovendien voorzien van functies om de radio, de achteruitrijcamera en de navigatie te bedienen.

Een wereld van informatie en entertainment binnen handbereik door middel van een high-res touchscreen met eenvoudige ‘swipe’ bediening. Dankzij de Bluetooth® technologie kan je tijdens het rijden hands-free telefoongesprekken voeren. Via het touchscreen bedien je je smartphone, zodat je veilig en eenvoudig SMS-berichten kunt lezen, telefoongesprekken kunt voeren en je contactgegevens kunt raadplegen.

Geniet van het voortreffelijke geluid van het audiosysteem. Via Bluetooth® kan je de muziek van jouw smartphone streamen, terwijl je functies als radio en telefoon bedient via het touchscreen of het stuurwiel. Ook kun je MP3- en WMA-bestanden afspelen en via DAB+ naar digitale radio luisteren.

Met het optionele navigatie-systeem krijg je duidelijke route-instructies, aangevuld met actuele verkeersinformatie om je te waarschuwen voor oponthoud, zodat je tijdig een alternatieve route kunt kiezen.

 
 

ALLGRIP AUTO

Dankzij AllGrip Auto blijf je veilig en comfortabel rijden, ook bij moeilijke weersomstandigheden of onverhard terrein. Zonder dat u zelf naar vierwielaandrijving hoeft over te schakelen. 

AllGrip Auto is dé optimale vierwielaandrijving: zodra AllGrip Auto merkt dat de voorste twee wielen hun grip op de weg verliezen, wordt de aandrijving automatisch verdeeld naar alle vier de wielen. Geen zorgen dus bij gladde wegen door sneeuw, ijzel of modder, of bij onverhard terrein. U kunt rustig en veilig blijven rijden. De auto doet het werk.

HET SUZUKI MULTIMEDIA SYSTEEM BESTAAT UIT:

  • 7″ Smartphone-linkage touch display
  • Apple CarPlay, Android AutoTM & MirrorLink compatibiliteit
  • Bedieningstoetsen op het stuurwiel
  • Bluetooth® handfsree audio technologie
  • DAB+ radio
  • USB-aansluiting
  • Optioneel: navigatie-SD card
SUZUKI KEES BALVERT DEN HAAG

Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 070 309 8950

SUZUKI KEES BALVERT MONSTER

Molenweg 4A    
2681 RE Monster

Ma t/m vr   08:00 – 17:30
Zaterdag    09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Tel: 0174 247 204

NEEM SNEL CONTACT OP MET ONS